Virpi Pitkänen, 156

  • 31-vuotias
  • Liikuntaneuvoja, Personal trainer
  • Räväkkä liikunnan ammattilainen
  • pitkanenvippe@netti.fi
  • facebook-sivuni

Henkilökohtainen taustani

Asun Mustikkahaassa 8-vuotiaan poikani ja kahden karvaisen kamun kanssa. Harrastan liikkumista hyvin paljon työni puolesta ja lisäksi liikun monipuolisesti omien treenien kautta. Lisäksi kilpailen mm. pitkän matkan hiihdossa ja extremessa. Minut on helppo yllyttää mukaan ja nautinkin itsensä likoon laittamisesta lajissa kuin lajissa. Kaikki extreme on hienoa ;-).

Olen töissä freelancerina ympäri Heinolaa, työnantajia ovat mm. Heinolan Kansalaisopisto ja Trendi Fitness Oy. Ohjaan tunteja vauvoista vaareihin ja kaikkea siltä väliltä. Lisäksi pyöritän kuntosalilla Personal Trainer -ryhmiä. Työni on erittäin palkitsevaa ja ammattini on juuri sitä mitä tahdon tehdä.


Minulle tärkeät asiat

Minulle on tärkeää ennenkaikkea oma pieni perheeni ja koti jossa saan rentoutua ja viettää vapaa aikaani. Tärkeitä ovat myös läheiset ja ystävät sekä liikunta ja sen tuoma hyvä olo. Liikunta tuo onnistumisen iloa ja hyvää energiaa. Kaikista näistä tärkeistä asioista saan voimia päivääni. Haluan levittää tätä myös muihin ihmisiin - positiivista ajattelua, jaksamista ja lisää energiaa!

Heinolassa on paljon mahdollisuuksia ja niitä tulisi hyödyntää kaikinpuolin. Yhdessä tekemällä ja talkoita järjestämällä saadaan tänne aikaiseksi paljon tapahtumia, toimintaa ja elämää. Heinolasta tiivis paketti, joka pitää yhtä!


Motivaationi toimia Heinolan hyväksi

Tahdon saada ihmiset innostumaan sekä löytämään harrastuksia ja yhdessä tekemistä perheen parissa. Jokainen on tärkeä, myös sinä!


Vaalimottoni

Tulevaisuus tulee. Vain sinä voit päättää, mihin se menee. Yhdessä parempaa Heinolaa!