Ville-Matti Kuusela, 147


Henkilökohtainen taustani ja minulle tärkeät asiat

Kuusilapsisen perheen toisiksi nuorimpana oli jo pienenä, pakon edessä, opittava pitämään puolensa ja perustelemaan mielipiteensä. Toisaalta myös sosiaalisuus ja toisesta välittäminen näyttelivät perheessämme tärkeää roolia. Nykyisessä kodissani, kolmen lapsen kasvattajana, olen yrittänyt jakaa näitä mielestäni tärkeitä oppeja eteenpäin myös seuraavalle sukupolvelle.

Tällä hetkellä käytän suurimman osan työajastani kouluttamiseen, nuorten työelämään ohjaaviin koulutuksiin Kerava-Järvenpää akselilla, sekä yritys ja yhteisövalmennuksiin eri paikkakunnilla. Toinen puoli työstäni on toimiminen esittävänä taiteilijana. Käsikirjoitan, ohjaan, näyttelen, soitan ja laulan. Teen melkein mitä vain mitä tilataan. Tärkeää minulle työssäni on tehdä sitä ihmisten kanssa, vaikuttaa ja vaikuttua yhdessä.

Harrastukseni liittyvät pitkälti kotipiiriin. Ruuanlaitto, kaikenlainen nikkarointi ja remontointi, sekä pihanhoito kuluttavat suurimman osan vapaa-ajasta. Unohtamatta tietenkään talkootöitä HeRU ry:n joukoissa aina tarpeen vaatiessa.


Motivaationi toimia Heinolan hyväksi

Se, mikä auttaa jaksamaan, on oikeastaan se mikä muutenkin on tärkeää, eli toiset ihmiset. Uskon, että onnelliset ihmiset tekevät onnellisen kaupungin ja sen tavoitteen eteen olen valmis käyttämään vahvuuksiani ja tekemään töitä.


Vaalimottoni

Mottonani haluaisin hirmuisesti käyttää Mestari Yodan lausahdusta Tähtien sota-elokuvasta: Do or do not, there is no try. Olkoon se niin kunnes keksin hyvän suomenkielisen tilalle.