Tia Lampila, 161


1)  Ikä, ammatti, perhesuhteet, luottamustehtävä 
 49v, tarvittaessa töihinkutsuttava asiakaspalvelun pätkätyöläinen, naimisissa, 1aikuinen tytär, 4 kissaa ja n 1,5 koiraa. Useissa yhdistyksissä "jokapaikan höylänä"

2) Miksi puolueisiin sitoutumaton PaHe?
Tykkään PaHeen tavasta ajatella ja keskustella asioista, joissa kaikissa kirkkaana kuultaa ajatus siitä mikä kunnan ja sen asukkaiden parhaaksi. Voimme olla eri mieltä asioista mutta silti pahelaisilla on yhteinen sävel. Eikä kukaan sano miten minun pitää ajatella vaikka ajattelemisen aihetta antaakin... 😎 

3)  Millainen on tavallinen arkipäiväsi?
Mun päivän kulku riippuu hyvin pitkälle siitä onko mulla töitä sille päivälle vai ei. Välillä saan vasta aamulla tiedon päivän töistä eli päivän lukujärjestykset voi muuttua välillä hyvinkin vauhdikkaasti. Työpäivät yleensä alkaa 06 ja 10 välillä, riippuu missä yrityksessä olen milloinkin töissä. Illat silloin menee pääsääntöisesti kotosalla tai ystävien parissa.
Vapaapäivät alkavat usein aamu-uinnilla klo 06 uimahallilla. Olen kotona takaisin klo 07.15 jonka jälkeen kotihommat ja ehkäpä pienet päikkärit,  iltapäivisin teen ruokaa ja tapaan tuttuja ja ystäviä yleensä kahvin merkeissä. Vapaapäiviäni sävyttää myös viime syksynä saamani hoitoadoptiomummeli 88v (pitkä tarina), jolle vihdoinkin saatiin paikka Hopeasillasta, mistä olen ylen onnellinen (koska se helpottaa elämääni todella paljon.)

4) Mainitse kolme asiaa, jotka olet sitoutunut tekemään Heinolan hyväksi. 
  • Puhumaan hyvää Heinolasta.
  • Teen ostokseni täällä ja käytän paikallisia palveluita ja yrityksiä.
  • Olen ylpeä siitä että asun Heinolassa.
5) Mikä on paheesi? 
Paheiden määrä on vakio mutta sisältö vähän vaihtelee - 
tällä hetkellä se taitaa olla yletön kahvin juonti.. 😎
 
6) Mikä Heinolan päätöksenteossa on hyvää? Mitä muuttaisit? 
Täällä asiat etenee - valitteluista huolimatta. Isojen asioiden etenemishitaus - usein aika ehtii korjaamaan tilanteet ennen kuin kunta on ehtinyt päättämään mitään  asioiden eteen ja toinen on yhteistyö tai edes tiedottaminen yrittäjien on mielestäni hieman puutteellista.
 
7) Terveiset kuntalaisille
Älä jätä äänestämättä vain siksi että "kun ne samat naamat aina siellä kumminkin suhmuroi". Niin tylsältä kuin se kuulostaakin niin vain äänestämällä voisit vaikuttaa! Vain annettu ääni vaikuttaa kun nukkuvia ei lasketa.. Jos et tiedä ketä äänestää, äänestä vaikka mua - mä osaan käyttää ääntä! Muutetaan yhdessä Heinola vielä paremmaksi paikaksi asua ja elää! 😎