Sanita Heinonen, 138

  • 34-vuotias
  • Merkonomi, tuleva tradenomi ja "logistiikkaosaaja"
  • Suunnittelija
  • sanita.heinonen@gmail.com
  • facebook-sivuni

Henkilökohtainen taustani

Olen kotoisin Latviasta, Riiasta. Muutin Suomeen rakkauteeni perään vuonna 2002. Ensimmäinen kotini Suomessa oli Helsingissä. Heinolaan muutimme vuonna 2006, eikä sitä ole tarvinnut katua. Vaikka rakastankin edelleen Riikaa, niin Heinolasta on tullut kotini.

Perheeseeni kuluu mies, 9-vuotias poika ja vehnäjauhopaketin kokoinen koira Nero-Shantares.

Olen opiskellut suurimman osan elämästäni, joten työkokemusta ei vielä ole hirveästi kertynyt. Olen työskennellyt pääosin myyjänä sekä kotimaassani että täällä Suomessa.

Harrastuksiini kuuluu monenlainen liikunta. Juoksemisesta olen tullut riippuvaiseksi, rakastan zumbaa, nautin uinnista ja jooga puhdistaa niin kehoa kuin mieltäkin. Pitkinä talvi-iltoina kulutan mielelläni aikaa lukemalla ja tekemällä käsitöitä.

 
Minulle tärkeät asiat

Minulle tärkein asia on lapset. Haluan, että lapset voivat kasvaa turvallisesti isoksi. Turvallisesti kasvaminen tarkoittaa minulle turvallisuutta kotona, turvallisuutta koulumatkalle, turvallisuutta koulussa ja turvallisuutta muissa ympäristössä.
 

Motivaationi toimia Heinolan hyväksi

Periaatteeni on se, että on turha vain valittaa asioista, jos ei ole valmis tekemään jotain asioiden parantamiseksi. Vain tekemällä saadaan asiat muuttumaan. Positiivisella asenteella on tärkeä rooli.

Uskon siihen, että jokaisen meidän ympäristö on juuri sellainen millaiseksi sen itse teemme.


Vaalimottoni

Yhdessä me voimme!