Mika (Miku) Leppälä, 165


1)  Ikä, ammatti, perhesuhteet, luottamustehtävä 
40, Street Food -yrittäjä, naimisissa - kaksi lasta, luottamustehtäviä (jos niitä lasketaan) muutamien yhdistysten hallituksissa mm. HeRU ry pj muutaman vuoden

2) Miksi puolueisiin sitoutumaton PaHe? 
Paino sanalla sitoutumaton. PaHe -meininki vaikutti hyvälle jo Paluumuuttaessani Heinolaan ja Kuuselan Villen kanssa tuli joskus puheeksi että tää vois olla hauska homma. Ikinä en oo nähny itseäni oikeastaan politiikkaan kuuluvaksi mutta tätä kautta tuo kunnallinen meininki on lähestynyt. 

3) Millainen on tavallinen arkipäiväsi? 
Yleensä herääminen siinä kuuden huudeilla. Väinön (kaks ja puol vee) kanssa keitellään kaffet ja katsellaan pikkukakkosta ennen pikkusiskon ja mamman heräämistä. Usein lähdetään koko perhe sitten päiväkodin suuntaan ja tästä alkava Duunipäivä kestää yleensä siinä 8-14h välillä missä milloinkin. Koiralenkin sekä lasten iltahommien jälkeen hetki sohvalla maistuu yleensä ihan kivalta. Ja vapaapäivinä aika kuluukin sitten hyvin pitkälle perheen parissa. 

4) Mainitse kolme asiaa, jotka olet sitoutunut tekemään Heinolan hyväksi. 
Listataan ne sanoina sen isommin erittelemättä: 
  • Lasten hyvinvointi ja elämisen mahdollisuudet
  • Paikallisurheilu
  • Yrittäjien yhteiset tapahtumat/yhteistyö jonka avulla saadaan paikallisesti monia ilonaiheita asukkaille

5) Mikä on paheesi? 
Suklaa kaikissa muodoissa. 

6) Mikä Heinolan päätöksenteossa on hyvää? Mitä muuttaisit? 
Pikkukaupungin "kaikki tietää ja tuntee kaikki" -systeemissä on paljon hyvää mutta kenties päättävien tahojen ja päättäjien määrää olisi syytä pienentää. 

7) Terveiset kuntalaisille
Hyvällä mielellä on kivempi kulkea kohti yhteistä Parempaa Heinolaa.