Markku Lukkarinen, 151

  • 57-vuotias
  • Sähköteknikko
  • Sähköurakoitsija
  • "Valontuoja"
  • sahkolukkarinen@gmail.com

Henkilökohtainen taustani

Olen naimisissä ja lapseni löytyvät akselilta Hannover – Heinola.

Olen työskennellyt 16 vuotta Kangasniemellä, 16 vuotta pääkaupunkiseudulla (Strömberg / ABB / Helsingin kaupunki) ja 16 vuotta Heinolassa (sähkölaitoksella / Sähköurakoitsijana). Tarkoituksenani oli muuttaa takaisin Kangasniemelle, mutta täällä onkin ollut niin hyvä olla, että kiinnostavampaa on jäädä tekemään Heinolasta vielä parempi. 

Työni muutan harrastukseksi iltavuoron alkaessa. Joskus norppailen hiljaisuudessa ja kesäisin olen useissa kesätapahtumissa ”talkootakapiruna”.


Minulle tärkeät asiat

Minulle on tärkeää jahkailematon, rehellisen suoraviivainen, avoin ja tasapuolinen toimintatapa. Arvostan myös luontoa kunnioittavaa ja jokaisen huomioon ottavaa elämäntapaa.

Olen halunnut kuusitoistavuotiaasta saakka selviytyä itsenäisesti kovalla yrittämisellä. Oma tietotaito on tullut hankittua muualta kuin Heinolasta. Se auttaa näkemään asioita eri tavalla.


Motivaationi toimia Heinolan hyväksi

Haluan saada aikaan luovemman, idearikkaamman ja muutoshaluisen toimintaympäristön. Viihtyvyyden ja turvallisuuden parantamisen kautta meidän on mahdollista saada aikaan PAREMPI HEINOLA.
 

Vaalimottoni

Luontoenergiaa säästävää valoisuutta kaikille, jotka pimeydessä vaeltaa.