Kristiina Wessman, 165

  • 53-vuotias
  • Toimitusjohtaja, MBA
  • Ulospäinsuuntautunut kuuntelija
  • kristiina.wessman@plastep.fi
  • facebook-sivuni

Henkilökohtainen taustani

Asun Heinolan Jyrängössä kohta 16-vuotiaan tyttäreni Anniinan ja kahden glennikoiran kanssa. Esikoispoikani Tommi on jo aikuinen ja toinen poikani Samppa menehtyi v. 2005 äkilliseen sairauteen. Harrastan liikkumista, koirien kanssa ja ilman. Olen Heinolan Kansalaisopiston liikuntapalvelujen ahkera käyttäjä.

Työkseni olen muovitehtailija. Muovien maailma kiinnostaa kaikinpuolin sekä työhön liittyvät eri luottamustoimet mm. Muoviteollisuus ry:n hallituksessa ja PK Yrittäjävaltuuskunnassa. Työ on yksi intohimoni.


Minulle tärkeät asiat

Koen tärkeänä myönteisen ajattelun. Olen kokenut rankkoja asioita elämässä ja uskon vahvasti että myönteinen ajattelu on auttanut minua
eteenpäin. Toinen tärkeä asia on yhteisöllisyys. Ihmisen kokoiset pienet asiat ja yhdessä tekeminen parantavat elämänlaatua ja antavat pohjan tehdä isompiakin asioita. Tärkeää on se, että jokainen voi tehdä jotain.


Motivaationi toimia Heinolan hyväksi

Heinola on asuinpaikkani ja haluan olla mukana nostamassa sitä siihen arvoon joka sille kuuluu: ei pelkkä ihana kesäkaupunki vaan paras paikka asua ympäri vuoden. Parempi Heinolan arvopohja on sama kuin omani ja yhdessä tekemisen henki antaa energiaa.


Vaalimottoni

Kotoisin Suomen parhaasta pikkukaupungista.