Kimmo Huvinen, 140

  • 33-vuotias
  • Tehdastyöntekijä
  • Pääluottamusmies
  • kimmo.huvinen@hotmail.com
  • facebook-sivuni

Henkilökohtainen taustani

Perheeseeni kuuluu avopuolisoni ja kolme lasta. Minulla on 5- ja 6-vuotiaat tyttäret, jotka asuvat luonani joka toisen viikon (joka toisen viikon äidillään). Avopuolisollani on 7-vuotias poika. Lisäksi taloudessamme on kolme koiraa. 

Olen ollut töissä Suomen kuitulevy Oy:n Heinolan tehtaalla vuodesta 2000. Olen työntekijöiden pääluottamusmies ja ammattiosaston toimikunnan jäsen vuodesta 2005. Lisäksi olen ollut Mekaanisen metsäteollisuuden johtokunnan jäsen vuodesta 2011.

Edellisissä kunnallisvaaleissa vuonna 2008 olin ehdolla sitoutumattomana vasemmistoliiton listalla ja äänimääräni riitti ensimmäiseksi varajäseneksi valtuustoon. Lisäksi sain varsinaisen jäsenen paikan liikuntalautakuntaan.

Harrastan salibandya, kalastusta ja kaikenlaista muuta palloilua. Lisäksi olen aktiivinen penkkiurheilija. Valmennan SB Heinolassa E-tyttöjä, minkä lisäksi toimin avustavana valmentajana A/C-tytöissä.


Minulle tärkeät asiat

Lapset ja nuoret ovat itselleni tärkeitä. Toivon että heillä olisi mahdollisuudet menestyä elämässään, opiskella, harrastaa ja kasvaa turvassa. Heissä on tulevaisuus!

Vanhuksia pitäisi kohdella arvokkaammin. He tämän ”maan” ovat rakentaneet ja ansaitsisivat nyt kunnioitusta tehdystä työstä! Lisäksi toivoisin, että työikäisille olisi tarjolla työtä, jotta heillä olisi parempi mahdollisuus kantaa kortensa kekoon omassa, lapsien ja vanhusten hyvinvoinnissa.


Motivaationi toimia Heinolan hyväksi

Olen asunut Heinolassa koko ikäni. Minulla on halua sekä intoa yrittää saada Heinola nousuun rapistumisen sijaan. Yksin siihen ei kukaan pysty, mutta yhdessä ja yhteistyöllä voimme saada muuttotappiot ja talouden kääntymään voitollisiksi. Viime kaudella pääsin liikuntalautakunnan kokouksiin ja muutamia kertoja valtuuston kokouksiinkin. Nyt asioista, ihmisistä ja käytännöistä on jo vähän kokemustakin.


Vaalimottoni

Yhdessä eteenpäin. Mies voi lähteä Heinolasta, mutta Heinola ei miehestä!