Jukka Hietanen, 149


1) Ikä, ammatti, perhesuhteet, luottamustehtävä
66 vuotta, bussinkuljettaja, eläkkeellä, kotona vaimo, labradorinnoutaja, kilpikonna, 2 aikuista tytärtä jo omissa kodeissaan. Liikunta- ja kulttuurilautakunnan jäsen, Heinola – Kouvola vesiväylä kannatusyhdistyksen jäsen.

2) Miksi puolueisiin sitoutumaton PaHe?
Valtakunnallinen puoluepolitiikka ei kuulu kunnallisiin päätöksiin. PaHe pyrkii tekemään kaiken mahdollisen Heinolan parhaaksi, siksi haluan omalta osaltani olla mukana rakentamassa parempaa Heinolaa.

3) Millainen on tavallinen arkipäiväsi?
Osallistun vähän liiankin moneen harrastukseen, jonka takia eläkeläisen päivä kuluu tosi nopeasti. Omakotitalossa asuminen ja ahertaminen vie myös päivästä oman aikansa.

4) Mainitse kolme asiaa, jotka olet sitoutunut tekemään Heinolan hyväksi.
  • Olen saanut kiertää eri puolella Suomea harrastusteni vuoksi ja olen esitellyt itseni seuraavasti "olen Jukka Hietanen ja tulen Suomen kauneimmasta kaupungista Heinolasta". Tätä tapaani tulen jatkamaan edelleen.
  • Ennen eläkkeelle jäämistä kuljetin 19 vuotta liikuntarajoitteisia, vanhuksia ja heidän omaishoitajiaan. Tunnen heidän tarpeet ja toiveet, siksi haluan tukea ja auttaa heitä.
  • Lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja liikunnan eteen ei koskaan tehdä liikaa työtä.

5) Mikä on paheesi?
Taitaa olla tietokoneen tuijottaminen.

6) Mikä Heinolan päätöksenteossa on hyvää? Mitä muuttaisit?
Valtuutettujen ja lautakuntien jäsenten kesken on avoin ja rakentava keskustelu parantunut valtavasti. Tämähän oli PaHen yksi viime vaalikauden tavoitteista, asiat riitelee ei päättäjät. Heinolan kokoisessa kunnassa valtuutettujen ja lautakuntien jäsenten määrä voisi olla pienempikin.

7) Terveiset kuntalaisille.
Vaikutetaan yhdessä. Muistakaa käydä äänestämässä.