Voihan viiksi!

Pahelaiset miehet halusivat ottaa osaa marraskuiseen viiksienkasvatuskampanjaan. Tällä halutaan kiinnittää huomiota miesten terveyteen hauskalla tavalla. Jotta koko riemukkuus ei jäisi vain omaksi ja puolisoidemme iloksi, vaan leviäisi laajemmalti, päätimme järjestää tempauksen hengen mukaisen kilpailun, jossa sinun pitää arvata kenelle mitkäkin karvat kuuluvat.

Arvomme yhden LYYTI-jakkaran oikein vastanneiden kesken ja toisen jakkaran kaikkien vastanneiden kesken. LYYTI-jakkara on heinolalaista suunnittelua ja tuotantoa. Arvontaan osallistuvat kaikki 9.12.2013 mennessä vastanneet. Voittajille ilmoitamme henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Haluamme tempauksellamme tukea Heinolassa tapahtuvaa Mannerheimin lastensuojeluliiton isoveli- ja isosisko-toimintaa. Toiminnan ideana on antaa omaa aikaa ja tukea ensisijaisesti iältään n. 6–16 vuotiaille tytöille ja pojille, joiden omassa lähipiirissä ei ole riittävästi resursseja viettää aikaa heidän kanssaan tai viedä erilaisiin heitä kiinnostavien harrastusten pariin. Siksi lahjoitamme keräämämme varat MML:n Heinolan paikallisyhdistykselle. Lisää tietoa tästä toiminnasta löydät MLL:n sivulta. Raha menee suoraan ilman välikäsiä ko. järjestön käyttöön. Toivomme, että sinäkin tuet tätä tärkeää työtä - jokainen euro on arvokas, tuelle ei ole ala- tai ylärajaa. 

Voit lahjoittaa haluamasi summan 
Helmi Säästöpankin tilille: FI36 4212 0010 0934 05 
Saaja: MLL Heinolan paikallisyhdistys ry 
Viestikenttään teksti: isosisko- ja isovelitoiminta