Anneli Sarpola, 160

  • Kotoisin Hämeenlinnasta
  • Kauppatieteiden maisteri
  • Heinolassa vuodesta 2004
  • anneli.sarpola@gmail.com

Henkilökohtainen taustani

Kolme aikuista lasta ja yksi lapsenlapsi.

Koulutus KTM pääaineina laskentatoimi ja markkinointi. Työkokemusta yrityksen eri osa-alueilta asiantuntijana ja esimiehenä pienessä, keskisuuressa ja isossa yrityksessä. Toiminut myös pienen perheyrityksemme toimitusjohtajana. Nykyisin hoidan yhden osakeyhtiön ja kahden yhdistyksen kirjanpidon, tilinpäätökset ja verotusasiat.

Harrastuksena liikunta, käsityöt, yhdistystoiminta. Tennisseuran HVP rahastonhoitaja, Siltojen Martat varapuheenjohtaja. 

 
Minulle tärkeät asiat

Pääkaupunkiseudun ruuhkista muuttaneena arvostan Heinolan kaunista luontoa ja etuja, joita pikkukaupungissa asuminen tuo mukanaan – kaikki on lähellä. Minulle tärkeitä asioita ovat turvallisuus, ekologisuus, nuorista ja vanhuksista huolehtiminen erityisesti painottaen myös ennalta ehkäisevää toimintaa syrjäytymistä vastaan sekä terveydestä ja liikunnasta huolehtimista. 
  

Motivaationi toimia Heinolan hyväksi

Parempi Heinola ryhmän mahtava, innostava ”porukka” antaa voimia, motivoi ja innostaa toimimaan Heinolan kehittämiseksi.

Heinolan kunnallispolitiikka kaipaa muutosta. Riitelyn, valtataistelun, turhien valitusten tilalle tarvitaan positiivista yhteistyötä ja päätöksiä, jotka edistävät Heinolan toipumista rakennemuutoksesta ja auttavat rakentamaan parempaa Heinolaa.


Vaalimottoni

Yhteistyöllä positiivisesti toisiamme arvostaen.